По-младите хора пият по-малко алкохол, отколкото преди.Статистика от органа за алкохол,

...
По-младите хора пият по-малко алкохол, отколкото преди.Статистика от органа за алкохол,
Коментари Харесай

По-малко по-млади хора пият алкохол поради „по-голяма осведоменост“, казва местният продавач на имитиращи напитки

По-младите хора пият по-малко алкохол, в сравнение с преди.

Статистика от органа за алкохол, игри и канабис демонстрира към През 2022 година 16 % от жителите на Манитоба на възраст от 18 до 24 години са по-склонни да оповестяват, че пият алкохол по-рядко след пандемията.

За разлика от това, 25 % от хората на възраст от 25 до 35 години са по-склонни да оповестяват, че пият повече.

Джеси Халибъртън, съосновател на Sobr Market, сподели, че макар че магазинът й вижда огромно многообразие от хора, които се процеждат, тя вижда повече по-млади хора.

„ Много от тях е „ Да, излизам, само че аз съм водачът. “ Или „ Да, излизам, само че желая да бъда този, който се грижи за моя другар. ' Или 'Просто не ми харесва', сподели тя.

Най-новите здравни и медицински вести ви се изпращат по имейл всяка неделя. Най-новите здравни и медицински вести, изпращани до вас всяка неделя.

За някои от тях това е опит, само че други са съществени за прекосяването, сподели тя.

„ През последните няколко години има доста повече осведоменост “, сподели Халибъртън, като се базира на рекомендации от канадското общество за битка с рака.

„ Все повече и повече хора стартират да сплотяват връзката сред психологичното си здраве, съня си, по какъв начин действат техните хормони и цялостното им богатство “, сподели тя. „ Така че мисля, че повече хора в действителност търсят способи да процъфтяват и премахването на алкохола е един от тях. “

Халибъртън означи, че това е едно от основните неща, които е правила в живота си.

„ Не споделям, че това е елементарна задача. Не е. Това е мястото, където съществуването на тези други възможности в действителност оказва помощ при общественото пиянство, ” сподели тя.

За деня на Св. Патрик, който е тъкмо зад ъгъла, тя сподели, че пазарът Sobr предлага многообразие от фалшификати на питиета, с които да празнувате.

Източник: globalnews.ca

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР